Bakar mig i form!

Direktlänk till inlägg 31 januari 2011

Semlor och gott!

Av Susanna - 31 januari 2011 10:03

Förra veckan gav jag mig på semle bak! Jag har gjort detta en gång för flera år sedan. Dock då med sylt istället för mandelmassa. Men nu höll jag mig till standard receptet och mycket goda blev dom!

  


Samtidigt gav jag mig på Chokladbiskvier. Dom blev både mycket goda och väldigt fina!

   

 
 
Johanna

Johanna

31 januari 2011 20:42

Men så sugen jag blev på semlor nu!

http://blandmuffinsochpelargoner.blogspot.com

 
Ingen bild

Carina Eriksson

5 februari 2011 19:28

Hallå Sussu!!!
Viklen fin och rolig blogg du har med en bra blandning av både träning du som person och familjeliv.
Sockerskorpan passar ju otroligt bra och är ju ett rättså sött namn passar till dina bakverk som är helt fantastiska oj så duktig du är Sussu kram och lycka till med drömmen om att starta eget det skall du absolut göra.
Mvh Carina

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Susanna - 6 oktober 2011 15:43

  Ljus botten Jordgubbs- samt vaniljmousse (är populär fyllning just nu :) Smörkräm Täckt med SP/Marsipan 50/50 Dkorationer i SP ...

Av Susanna - 25 september 2011 15:33

  Barbietårta Glasscreme och bär spacklad med smörkräm täckt med SP samt Marsipan   Spiderman tårta Glasscreme med bär spacklad med smörkräm täckt med marsipan/SP blandning         Traktortårta Grädde och bärtårta ...

Av Susanna - 20 augusti 2011 19:08

Till vårt kalas imorgon då vi ska fira Lilla Michelle´s 1 års dag samt Samanthas 4 års dag har jag gjort tårtor. Det var ett tag sen sist :)   Michelle´s tårta!    Ljus botten Jordgubbsmousse Mango- och passionsfruktmousse Spacklad med ma...

Av Susanna - 26 april 2011 10:41

Det har blivit lite glest mellan inläggen... men så blir det ibland! :) Har iaf bakat och här kommer lite foton!     Banan CC´s med banansmörkräm         En sockerkaka med banansmörkräm, grädde och hallonsylt. Guldfärgad och vac...

Av Susanna - 31 mars 2011 17:34

Igår slängde jag ihop en bärpaj som verkligen är supergod och krämig! Bäst är den när den fått stå sig en eller två dagar. *mums!* Jag gör den på blåbär, trots att man skulle kunna använda vilka bär man än vill!         Med en klick (eller ...

Presentation

Snart 30 åring som lever familjeliv i Nikkala med 2 barn och sambo. Mindre spännande vardagsliv inkluderar barn, träning och bakning!
Har Ni funderingar eller frågor? Ja då mailar Ni mig på susanna.laine@hotmail.com ! :)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Räknare :)

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards